onsdag 16 juli 2014

Holme Å Camping

Vi gjorde ett pit stop i Kolding i förmiddags. Livsfarligt! Massor av roliga affärer med massa rea. Köpte en ny jacka och nya byxor. Finns så mycket mer affärer här. Utbudet är större och bättre. Avundsjuk.


Efter 2,5 timme i Kolding körde vi vidare till Holme Å Camping. Det ligger ca 2 mil söder om Billund. Hur bra som helst. Lagom stort och fräsht som tusan. Vi hyr en stuga här i ett par dagar. Jacob har fått ett eget sovloft. Stolt. Spännande! Stugan är perfekt med egen altan och utemöbler. Ett sovrum, ett sovloft, enklare kök och egen toalett. Super.





















På campingen finns pool för de överhettade som behöver ett dopp i det blå. Tommy var en av dem efter en löptur i området. Såg superskönt ut, men jag hade inte ork att byta om.


Det finns även en fin lekplats med gungor, sandlåda, lekstuga, rutschkanor och roliga trampbilar. Jacob sitter klistrad i dessa och kör och kör och kör. Han patrullerar i området :)

För den som vill grilla finns det ett flertal att låna. Lika så olika sorters spel.

Sitter just nu i solen med en kall öl och en gammeldansk som ägaren bjöd på. Imorgon väntar legoland. Gissa vem som längtar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar