torsdag 17 juli 2014

Legoland

Sitter utanför stugan med en kall cider i solnedgången. Fötterna är trötta. Kroppen är trött. Huvudet är slut.
10 timmar har vi lagt på Legoland idag. Skulle inte byta bort en minut.  Vi har haft en kanondag!


























Jacob har strålat som en sol hela dagen. Han har åkt både tåg och båt och hälsat på legogubbar, pirater och spöken. 
Han lyckades också vinna en stor gubbe från Dumma mej helt på egen hand. Tre bollar, tre träffar. Två skitar hög var han. Fick stå på räcket, men kickade ändå ass med allt och alla. Stod vuxna bredvid som förnedrades :)

Vi är alla nöjda med dagen. En heldag var perfekt.


























Innan vi åkte hit fick vi tips om att komma tidigt och att börja långt in. Detta tips för jag nu vidare. Vi var där ca 25-30 min innan de öppnade. Vi hade förköpt både inträde och parkering så vi slapp onödigt köande. Där är massvis med folk så börjar man långt bort köper man sig lite tid med mindre köer. Det är bra att börja med åkattraktioner då det är dessa som köar upp. Märkte att köerna avtog på eftermiddagen så är man där en heldag kan det vara värt att avstå vissa åkattraktioner för att ta de senare. Runt lunch var det 35-45min kö på mycket.

Nu får det vara nog med skrivande. Ska gå in och plugga in elementet. Vi visste inte att temperaturen sjunker drastiskt om nätterna. I natt höll alla tre på att förfrysa. Upp i mörkret och leta kläder och extra täcken. Snorkallt. Tror det var runt 15 grader i stugan. Inte mycket isolering o med 11-12 grader ute var pinvinkölden ett faktum. Been there, done that. Won't happen again!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar